– Vil du ta med deg sjefen din på konferanse?

Marit Borg (Ergoterapeut og professor i psykisk helsearbeid ved Senter for psykisk helse og rus, Universitetet i Sørøst-Norge.) og Astrid Weber (Erfaringskonsulent) kommer til årets Sterkere Sammen konferanse for å ha en egen samling for arbeidsgivere. Vi gleder oss kjempemye!

F.v Marit Borg og Astrid Weber

Egen samling for arbeidsgivere

Arbeidsgiversamlingen er en del av årets konferanse og er inkludert i konferansepakka. Her lærer man mer om rollen til erfaringskonsulenten og får pratet med andre arbeidsgivere fra hele landet. Samlingen er på Røde Kors Konferansesenter den 19. November mellom 16-18.

Hva er Sterkere Sammen konferansen?

Sterkere Sammen er den nasjonale konferansen for erfaringskonsulenter, deres arbeidsgivere og andre interesserte. Konferansen er til for å styrke felleskapet blant erfaringskonsulentene og kunnskapen om erfaringskompetanse inn i tjenestene.

Litt viktig info:

– Som medlem finner du din rabattkode på medlem.erfaringssentrum.no. Gir deg hele 400,- kroner avslag.

– Flere fra jobben som vil reise på konferansen? Ta gjerne kontakt med oss på info@sterkeresammen.no for gruppetilbud. (Fra 7 pers).

Vi kommer til å annonsere flere foredragsholdere til konferansen de neste månedene. Mer informasjon om program og billetter finner du på denne siden.

Håper du vil dele dette videre. Det er nemlig ofte koseligere å reise sammen.

Med ønske om en god sommer for deg og dine kollegaer.
Fra oss hos Erfaringssentrum.

POSTED BY
admin

Leave A Comment