Astrid med venner

Astrid med venner

Astrid med venner

Kveldsunderholdning på Åpen Scene:


Astrid Steen
er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen og jobber som sanger i flere band innenfor ulike sjangre. Hun er tilknyttet Play Agency og har gjort konserter mange steder i landet med ulike artister og har blant annet sunget på Spellemannprisen, Melodi Grand Prix og vært med på en rekke studioinnspillinger. Astrid jobber ved Stabekk Teater med sang og skuespill og har tidligere jobbet med Den Norske Operas barnekor, der hun selv sang i mange år.

Denne kvelden har hun med seg flere av sine og blant dem er:

Marius er utdannet fra institutt for musikkvitenskap (UiO) og Norges Musikkhøgskole. Han begynte å spille trommer da han var ni år. Siden da har han spilt i en rekke band og ensembler,og turnert Norge rundt, og opparbeidet seg en bred sjangerforståelse innen jazz, rock og populærmusikk. I dag jobber han frilans med artister, låtskrivere, teater og musikaler.

Tiago Mendes, Brasiliansk musiker som bor i Norge, har vært musiker siden 2014 og har jobbet med artister fra hele verden og sitt hjemland Brazil. Han turnerer nå i land som Norge, Spania , Vietnam, India, USA, Brazil  med flere.

Per Myrstad Kringen har bachelor i rytmisk musikk fra Universitetet i Agder og jobber på Stabekk Teater som musikklærer. I tillegg til teatret som frilansmusiker, pianolærer, på Stabekk videregående skole og i Radio Norge.